Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en "speciell operation.(Det finns en bild på begäran).


Vad var oddsen för vadslagning?/Uppmärksamhetsprovokationer!

 

 

 

 - Flera ryska turister misshandlades av en grupp polacker på en resort i Turkiet, efter diskussioner om Moskvas krig i Ukraina. Händelsen som presenterats av rysk propagandamedia har inte bekräftats officiellt Fyra polacker attackerade ett ryskt par på ett hotell i staden Alanya, på den turkiska kusten, efter motstridiga diskussioner om kriget i Ukraina, skriver den polska radions hemsida Radio Zet , med hänvisning till information som presenteras av Rybar, en rysk propagandakanal.

 

Ryska medier hävdar att hotellpersonalen tittade tyst och inte ingrep när paret skrek och bad om att få vara ifred och försökte försvara sig. Polackerna hade enligt uppgift druckit med ryssarna innan detta, men stämningen försämrades när det gällde politiska ämnen. De ryska turisterna ska ha vägrat prata om kriget i Ukraina och uttrycka sin åsikt om det, vilket upprörde deras polska dryckeskompisar.

 

Rysk propaganda: Ryssen misshandlades, fördes till stationen och tvingades säga att det var hans fel

Ett slagsmål ska sedan ha brutit ut mellan polacker och ryssar, med bilder som visades av rysk propagandamedia som hävdade att hotellpersonalen inte ringde polisen, vilket de andra gästerna till slut gjorde.

 

Dessutom kom polisen till platsen, tog en av de överfallna ryssarna och tog honom till stationen, låste in i en cell och tvingades erkänna att han hade orsakat bråket genom att förolämpa gästerna.

 

Den ryska kanalen säger också att turisten nekades kontakt med den ryska ambassaden, och efter att ha återvänt till hotellet hotade dess representanter att sparka ut honom om han inte skrev på ett uttalande som avsade sig några anklagelser.

 

Den polska stationen som presenterade fallet uppger att de turkiska myndigheterna inte har bekräftat händelsen, dess enda källa är den ryska propagandakanalen.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-07-26 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP