Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


skuggan från en rovfågel
passerade
någonstans hörs koltrastens varningsrop
döden har många namn
det blev tyst i garden
sedan han dog
med åren hade hans sång
fått en särskild klang
avslutade sången
med en vissling
visst är hon duktig
matade fem ungar
och nu när de ska ut
finns hon inte där för alla
hur ska hon hinna varna
och mata alla fem.
redan klockan 5 satt hon på staketet
tittade på mig








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-07-28 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP