Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tål inte längre människor



Vem kör över igelkotten
eller fågelungen nyligen fallit ur redet
vem trampar på det nyligen
läkta såret

grymheten själv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-07-28 06:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Bekräftas här på sidan
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP