Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Minnets palats


Därinne får allting plats
vi behöver varken bankbok eller pass
i vårt minnespalats
där kan vi ankra, utan någonting störa
minnet av alla sånger
lever för alltid kvar
vi bevarar goda minnen
närmast hjärtat
det är de som får oss
att överleva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-07-28 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP