Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skatorna



Dödens dräkt svart och vit
ögat av glas
det hesa skrattet, naglarna mot rutan
de står ovanpå ruinerna
lyssnar hör var det lilla hjärtat pickar
gömd bland löven
det lilla hjärtat förstår inget
allt var varmt och tryggt
maten värmen från de andra
dag blev till natt
allt blev skräck och ensamhet

Sorgen slog upp sitt tält
bland blommor och bin
där vandrar skuggor sörjer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-07-29 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP