Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppas du mår bra älskade uggla<3


Vågar man hoppas


Ropar inte ännu hon klarar det
då från fönstret henne såg
flyga mot ett mål nära häcken
även på håll en som jagade
en annan bort från reviret
håller tummarna de blöder
koltrasten lyckats finna ungarna
fasan vore i garden finna
döden som igelkotten i dammen
tankarna maler då arbetet skrider
fången i sitt minnesarkiv
går längs stigen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-07-29 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP