Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Grannar


Då grannen går förbi
målar hastigt en glad mun
och döljer droppande nos
under kepsen
alla trådar samlade i en hand
vattnade det rensade
Före kvällen måste nästa land påbörjas
tassar försiktigt på tå
om någon bland bladen hukar
det går inte förvänta sig
med ett trollspö de börjar tala
med samma språk
en kan förstå
utan tolkaren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-07-29 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP