Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla kram..


De har fått ben



I håven bland algerna
fann en salamander 2 cm lång
utan prickar tecken och skör som glas
Släppte genast den tillbaka
Senast liknade de pyttesmå fisk
Nu hade de fått ben
ska före vintervila växa sig
dubbelt stora
Salamander lägger rom som
grodorna om våren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-07-29 19:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
undrar så hur dammen mår? spanar där måste testa med håven
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP