Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lögner


Sossarna ljuger

Sossarna ljuger
För dom finns ingen sanning
Svalorna flyttar




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-29 19:40



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Moderaterna/kristdemokraterna/sverigedemokraterna/osv ljuger.
För dom finns ingen sanning.
Svalorna flyttar.

2022-08-08

  SatansSon VIP
sossarna är bättre än brun blått
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP