Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan paranoiapartyt drar igång vill jag påpeka, att detta handlar om en man i GÄVLE.


STICKER I ÖGONEN

Jag sticker i ögonen på dig

Det är inte mitt problem

Jag sticker i ögonen på dig

din gamle hippiebohem

Du har ingen makt över mitt liv

och kan aldrig ändra min stil

Jag är inte följsam och formbar

ej inställsam och servil

 

 

Falskt vittnesbörd mot din nästa

är vad du ägnar dig åt

En "manlig" skvallerkärring

med uppdiktad anekdot

Snart klämtar även din klocka

Din tid på jorden är slut

Då hamnar du på en plats där

du aldrig varit förut

Istället för ditt skryt så

blir det tandagnisslan

Din livstid här är begränsad

Du är en dömd gammal man

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/7 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-07-29 20:23



Bookmark and Share


  Koloristen
Just i Gävle tycks det ha parkerat ett tungt betryck och djävulens lilla armé av fridstörare visar där sin tydliga närvaro.


2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP