Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Rotvältan 2



Otroligt vilka rötter en del får
somliga mer än andra
Kanhända allt levande
beter sig lika breder ut sig
på andras bekostnad
och gräver sig tjurigt fast
Grävde upp kattmyntan för ge plats
den vackra rosen
Gödslade jorden
den andre fick egen kupè
där surfaren kan ta för sig
utan skada andra.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-07-30 08:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ha ja det är nog bäst
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP