Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Prasselgodis



Kavat stegar vägen fram
skakar av kolten grus och damm
himlen lyser grant på himlapällen
ända fram till kvällen


ska plocka en bukett till kompisen
visst blir en glad då vänner
önskar ett besök
en pratstund över koppen
ett bra arbetsklimat ger vänskap
som varar

suger på den karamellen
men så finns de andra
som gärna andra klandra
de faller ner i gårdagens brunn


ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-07-30 08:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP