Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sommar

 

 

gräs

känns

 

under blå

intensivt 

 

cirklande

 

vingar tar mig upp

utanför orden

formar

 

avstånden

 

i tystnad

nära

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-31 04:26



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Existentiell "lätt"
(förlåt ordet)
- berusning.
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP