Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
chansen är inte kvar


Mitt olevda liv

Mitt olevda liv
innehåller mycket
som jag aldrig gjorde
det lönar sig
inte att ångra
ögonblicket är förbi




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-31 11:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
både klokt och sant!
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP