Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julifundra 9

 

 

Älskar honom för

den han är inte för hans

beteende och vad

han gör eller hans åsikter

blod tjockare än vatten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-31 13:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Begrip int om text är så eller si, men livets båt ligger ibland bi, när som sola har gått ner, vilar Stina i eget som kvarter, där vilar även ord o mod i...
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP