Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsert T-shirt

Som rullande sten.
De rödmålade läppar.
Min tunga slickar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-31 15:17



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yeah if u start me up, if u start me up I´ll never stop
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP