Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oron.

oron i mig driver.
när det i hjärtat river.
ett stort sår.
på minna kinder det rinner en tår.
.vet du vad du är.
har du mitt hjärta kär.
nu får du ge dig.
du älskar inte mig.
tänker på kärleken o döden.
älskar vi varandra i nöden.
i dag jag finns.
i morgon mig inte minns.
skrev i dag 1.8 2022.
när jag gjorde mat.
mår inte bra.
måste ha fläktar på för .
att andas lättare av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-01 14:20



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Önskar dig bättring i ditt mående.
2022-08-02

  Niliboy
Lidandet är en sak mellan dig å Jesus, säger Moder Teresa och hon säger vidare att lidandet är en gåva från Gud!
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP