Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att stundom söka förklara verkligheten för menigheten. Min egen version av verkligheten vill säga. Varför en del mindre modiga människor syns rycka på axeln och bara gå vidare ut i vimmelkantigheten.


Dagens förklarade ord 2022 08 02






Bladviskaren
en främmande fågel för många människor.
Häckar ofta nog på platser med tidskrifter och böcker.

Den kan ses som bläddra i en bok,
till synes som lukta på den
samt även mumla väldigt tyst för sig själv.

Kännetecken, hög intelligens,
något nedsatt eller påtagligt som illa hörsel
samt god syn.

Klädedräkten är slitet 90-tal
samt låter ibland 'som svar på tal'...
vad, va, vad sade du,
tycks den vilja yttra eller kanske kvittra.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-08-02 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP