Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
normaltillstånd


Kärva villkor

kärva villkor
har jag upplevt
men man vänjer sig
det blir ett normaltillstånd
jag har lärt mig
att rätta mun efter matsäcken
jag har stött på hårt motstånd
och överlevt
inga stora framgångar




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-04 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP