Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTFÄSTE

Man försöker

fotfäste få

Men vad är det

MER man vill nå?

Man vill locka

folk till en fest

Tål man månne

Gudsordets test?

 

 

Plantorna min Far

ej planterat

allt Han inte har

orkestrerat

ska för alltid bli

ramponerat

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-08-04 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP