Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLIPPAN

När min själ kantrade
som en båt på stormigt hav
var du  den klippa
som räddade mej
till stormen gav sej av
då kunde jag 
fortsätta min färd
mot en annan okänd dag
och veta att klippan
står där stadigt kvar

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-06 14:31



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint och tryggt!
2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP