Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lever gör vi varje dag



frågan är på vilket sätt
tar vi tillvara dagen
tärande finna sömmarna skevar
i samhällets grottekvarn
och inget radikalt kunna göra
kanhända ändå en rännil
blir till den å som rinner ut i havet
det viktiga vara sams med sig själv
och vad vi brinner för
dagen idag är till för att levas
på bästa sätt
då vilar kudden mjuk av drömmar
under kinden
då sömnen knackar på




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-08 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP