Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag Såg Hur Vi Lever Mot Döden

Jag såg hur vi lever mot döden
Hur det svajande gyllene vetet
Som en våg emot havets strand
Sjunker samman
Under skördemannens lie

Svensk text:
Copyright © 2022 Göran Gustafsson. All rights reserved

Mitt försök till poetisk tolkning till svenska av ett litet stycke prosatext från "The Red Book" av Carl Gustav Jung
.




Fri vers av Göran Gustafsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-08 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP