Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minut för minut.

minut för minut.
tills dagen är slut.
tänk inte på mig.
tänk bara på dig.
dig själv för att må bra.
dej vill jag inte ha.
du är ett minne blott.
livet är för kort.
tårarna i hjärtat brinner.
jag mig aldrig inre friden finner.
vem på mig tror.
i mitt hjärta det gror.
jag tror du inte visste.
när jag din kärlek miste.
tror på att du fanns.
någon någon annan stans.
jag har gått över bron.
till gyllene tron.
din andlighet sträcker.
du min kärlek räcker.
-skrev 9.8.2022 birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-10 17:01



Bookmark and Share


  Niliboy
Läs om Ganesha du kanske finner friden!
2022-08-16

  Niliboy
Läs om Ganesha du kanske finner friden!
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP