Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influenser


Se mig som influenser inspiratör innovatör
även motståndare till orättvisor diskriminering
av människors lika värde samt våra
demokratiska rättigheter.
Som influenser tar mig friheten
använda kreatörens frihet
utforska bärkraften hos golvet
och sanningen.
Ingen ska finna sig i vara
golvmatta åt diktaturen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-14 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP