Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tralla lalla la... Av Ewa-Britt Nilson 2022-08-14.


Kommentar på e text (2542) bara rim





Vissla kan e vän till mig
andra kan sjunga om stig

den vägen vi vandra till slut
genom trädgården o grinden o så ut

den som blir hungrig kan ta sig te me fralla
sedan sjunga kanske marseljäsen alla...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-06-08 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP