Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag älskade uggla kram<3


Köksbordet



morgondagen
bokad tid med dame Edna
komplettering varor
därpå revisorn
greppar styret bokföringen
inget får gå över styr
före allting faller på plats
och tåget rullar ut
från station
vet redan gnissel
hörs från hennes "vänner"
tai och katt
har krokat arm




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-08-14 17:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Så många knäppgökar det finns på denna avdelning förstår storken tappade dem vid leveransen. Inkomsten från vattnig då duschade vattenytan dök grodan upp såg ut som den tackade. Plötsligt tändes i mörkret ett ljus avtalet..Då taivän åker till hemlandet 14 dar hjälper jag elsa städ tvätt od.



2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP