Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustifundra 2

 

 

Himlastormande

kär minns inte längre när

jag var det senast

jag klättrade i träd och

sprang på hustak dök ner i

 

okända vatten

bubblade av skratt drömde

om dig varje natt

älskade som varje dag

var den första och sista

 

aldrig kunde jag

ana att jag den känslan

skulle mista när

du tog allt vad jag ägde

utan att vända dig om

 

förnuft och känsla

går alltför sällan hand i

hand ibland minns jag

de lyckliga stunderna

kärlek starkare än hat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-15 14:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lycka kan nog vara att stå och se i ett skyltfönster och sedan avstå från att gå in i butiken...
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP