Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KUSIN KNASE ANDAS TOMHET

Ur Knases tomma hjärta

kommer idel tomhet fram

Den ger oss syn för sägen

och gör mig allvarsam

Jag tänker att den sturskhet

han visat prov på här

är demagogens signum

och enbart en chimär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2022-08-15 16:27



Bookmark and Share


  Koloristen
Det skramlar om de pantade tomburkarna.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP