Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRNIMMELSE ................... Till Dig kära läsare och skrivarvän: Jag tackar Dig här om Du läser och lämnar ett avtryck, kommentera gärna så svarar jag öppet här frampå. Allt gott.


DEN GODA VILJAN

DEN GODA VILJAN

Genom ett rör – smalt som skam
och rymligt som mod
anar jag det så många velat ge ett namn
men som står bortom konsonant och vokal
ljudet ven ändock genom röret
för att nå våra sinnen
berusa oss med perception
- Jag finns – jag finns!


från andra sidan, bortom min verklighet
så mycket kärlek – osedd, ocertifierad
en kraft ingen kan äga eller ha tolkningsföreträde till
lika fri som vinden
lika fri som min yttersta vilja.

© DominiQue




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-15 18:53



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack vad fint Marika att inspirera goaste visa Du. Jag känner att det är ungefär som om någon vill äga vattnet och berätta hur vi ska bli blöta och släcka vår törst. Vi känner ju själva.
Allt gott!
/DominiQue
2022-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande, fastnade speciellt för två rader
"anar jag det så många velat ge ett namn"
och
"en kraft ingen kan äga eller ha tolkningsföreträde till"

inspirerar tanke och känsla.
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen