Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


odjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Augustibagatell 7. Av Fale Bure 2022-08-15.


Kommentar på en text (2548) några bara ord





Att läsa vad
andra funderat ut
att skriva, måla,

åstadkommit till egna
uppleverser, de känns

värda att ta
del av, dygnets
som vakna timmar.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-06-13 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP