Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Var inte ledsen klokuggla


om någon i din omgivning är butter
vanligt även bland djuren
kanhända någon förlorat en mutter
hinner du ducka rena turen
pojkarna hittar ofelbart på hyss
då de tappar humöret
även om de varit lugna nyss
vet då de förlorat pengarna
och sålt smöret

Dörren står inte vidöppen jämt
de tar det inte som ett skämt.




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2022-08-17 09:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de är glädjespridare
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP