Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU HAR JAG RIVIT MITT RÖSTKORT

Nu har jag rivit mitt röstkort

Som så många gånger förr

Jag vägrar delta i valet

Jag smällde igen denna dörr

Mig får de alls ingen bukt med

De kan inte tvinga mig

Kom inte med muppargumenten

Jag tar inte mot sånt från dig

 

LARZ GUSTAFSSON 18/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-08-18 16:54



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Att rösta är meningslöst. Politikerna gör som de vill utan att fråga efter landets bästa.
2022-08-18

  Larz Gustafsson VIP
"Har jag gått och lagt mig så har jag gått och lagt mig!"

2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP