Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carte blanche klokuggla?


Frågan rätas ut till ett utropstecken.
Det är pladder tomma ord
överraskande ...de kan även vara motsatsen
pladdrar gör de flesta fast alla vet inte om det.
Att vi pladdrar vet du
ingen bryr sig vad du säger
Om det är medfött eller yrkesskada
hm eller vad nan kan kalla det
...pladdret ? Nu blir du förvirrad över luddet
går det kalla det annat?
Pratsjuk glappkontakt frustrerad hjälpsökande
den som pladdrar mest kan inte bita ihop
den som reagerar
den som blivit träffad irriterad rasande

Pladdret har alltid ett egensyfte















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-08-18 19:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fnitter
2022-09-29

  morgonstjärna VIP
På rent jäkelskap kan du själv byta ut en text och därmed få fram ett annat budskap. Det är suveränt om du vill ge större spridning av det du vill säga.
2022-08-19

    ej medlem längre
är på katt frekvens eller inte veta som vederbörande inte förut men dock deja vu konstant första universum ord 3 meow förmoda ensam
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP