Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skåpmat


Förstår känslan kon har
tuggar allt om igen
bara skåpmat gör ingen glad
Innovationer du får rosig hy
andedräkten skogens
tallbarrsfyllda stilla sus
den rofyllda gläntan
i fjärran hörs fäbostintan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-19 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP