Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glöm inte att säga förlåt


Oförrätter

Om du vet med dig att du begått en oförrätt är det dags att be om ursäkt.
Det är aldrig för sent
Du kan vänta till dödsbädden
Det kommer att kännas bra när du sagt förlåt




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-08-19 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP