Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är påhittad. Nu går jag och ber en bön om det skall finnas vatten i kranarna. Det finns det minsann inte överallt. Polarna i berättelsen var 'dagen efter' och de hade börjat dagen med viss vätskebrist som de åtgärdat...


Två polare var ute och gick






Den andra kom förbi en liten bit av gatan de satte fötterna på. Den andra sade då till den första.
- Du, det ligger inte en död katt här.
Polaren kom fram till samma slutsats. Sedan sade han.
- Det liknar en kontur av landet vi lever i.
- Du tycker det ja.
- Vad tycker du att det liknar då?
-En lång och använd kondom.
-En kondor? Nä, mera en kolibri då.
-En grej utan tjej, fattaru trögt va?
- ...
- ...
- ...
- ...

(Inte ens du med din närmast formidabla hörsel
skulle kunna hört annat än mummel, blott du som
överansträngt dig att tjuvlyssna på vad som sades sedan,
innan ljuden dog bort alldeles på grund av avståndet.
Texten har legat till sig i utkast sedan 2022 06 06)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP