Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var lycklig.

dom stunderna.
du gör nån lycklig.
det finns ingen,
som är lycklig.
24 timmar om dygnet.
ännu hur mycket pengar -
och makt dom har.
av birgitta 20,8 2022,
skrev nu.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP