Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är kärlek.

kärleken är inte.
att vilja.
ändra på den.
andra människan.
i sitt liv.
många män o kvinnor,
vill att dom skall ändra sig.
för at dom skall.
vara som dom vill.
men blev dom inte .
kära i varandra.
för att bägge var olika.
att ändra sig för.
att den andre vill.'
det är att utplåna .
sig själv att vara.
olycklig hela tiden.
jag är jag du är du.
hänt i mitt liv .
av birgitta

20,8.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-20 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP