Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omöjlig order


Du ska vara tacksam

Du ska vara tacksam
En omöjlig begäran
Antingen är man det
det går inte att ge order om en sådan sak
Tacksam kan man känna sig
men det borde vara frivilligt




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-21 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP