Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturen o livet.

vad ger det mig i dag.'
vad ger det mig i morgon.
kraften rinner ur.
kraften rinner in.
när jag känner ljuset.
när jag känner hoppet.
det finns en morgon dag.
trots alla mörka vindar.
som drar förbi just nu.
sitter o tittar ut.'
hopplöshetens timme är här.
ambulansen var hos min syster .
i dag igen.
vad händer o sker.
när jag hopplöshetens.
timme nu ser.
skrev den 17 7 2022
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-21 11:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja huga ligen måtte alla tråkigheter ge vika!
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP