Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en ljusning.

trots all mörker.
det finns ett hopp.
bara tänka framåt.
jag började skriva.
jag måste få ur mig alt.
fortsatte bara lidande.'
när nån dog.
till sist mådde man så dåligt.
man tappade tron på alt.
tänkte från barndomen,
alt som satt sina spår.
jag har lyckats med 6 stycken barn.
ensam mamma aldrig visat .
sig svag eller ledsen.
jag skriver för att tala om.
man har mått så dåligt.
men det finns ljus trots all mörker.
tappar man tron på alt sig själv.
tvivlar man på sig själv.
då är det bara att tänka.
vad gör jag mott mig själv.
bara tänka på alla ljusa stunder.
som finns trots alt.
mörker o död hela tiden.
skrev 2.7.2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-21 11:42



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen härliga ljus som drabbar en ibland!
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP