Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undvik ältande


Det är här och nu som gäller

Som gammal är det lätt hänt att man tänker tillbaka på sitt liv.
Det kan leda till ältande som man kan fastna i.
Tänk det är här och nu som gäller.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-21 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP