Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bojor o band.

jag håller din hand.
jag håller den när du vill.
jag för dig finns till.
jag skall ge dig .
alt av mig.
den du känner .
vi är bara vänner.
en vänskapsband.
jag håller evigt din hand.
om du ännu visste,
en dag jag dig inte miste.
jag älskar dig ibland.
släpp aldrig min hand.
du sökte sökte min hand.
mellan dig o mig finns trasiga band.
du upptäckte kärleken hos mig.
jag älskar inte dig.
nu i alt dig jag ser.
där du sitter o ber.
kärleken tar aldrig slut.
du måste bara stå ut.

skrev den 18.8 2022
tänkte på min syster åker in o ut på sjukhus hela tiden.
tänkte på min bror höll hans hand dog 2016.
tänkte på 3 person på en gång var nedstämd .
då kom det här i minna tankar.
av birgitta 22.8.2022
aav birgitta22.82022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-22 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP