Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var tacksam.

för din dag.
vad du ger.
vad du får.
ringde min syster.
svarade ej.
hon sitter i rullstol.
kan inte komma upp i sängen.
min pappa satt i rullstol.
min bror satt i rullstol.
änglar nu bägge,
min syster britt- marie suttit .
tre år förlamad kan ej prata.
efter en stroke.
nu min syster maj-britt.
jag har själv lärt mig gått .
sen en stroke 2016 misste syn.
minna två söner änglar.
min bror hjärtfel 2 gånger.
hans fru dog i als efter 4 år .
det var jobbigt,
min mamma dog när jag var 20 år.
minna barn pappa dog.
då tänker man på varje gång man bråkat.
har många kära omkring mig.
min syster son dog i maj i år.
det tar aldrig slut.
var tacksam för din dag.
den kan ta slut när som helst.
minna tankar 34.7-2022av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-22 14:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint att känna tacksamhet trots allt!
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP