Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utskällning


Hårda färäldrar

en oberättigad utskällning kom den sista kvällen jag var hemma
jag fick höra att jag borde skämmas och veta hut eftersom jag bett att få låna 400 kronor .Så opsykologiskt att säga det just då vilken avskedshälsning
.minnet sitter kvar
Jag fick för mycket skäll.
En del utskällningar har jag väl förtjänat i min dar men inte den här




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-22 17:54



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Nej hu, det vill man inte vara med om. De ångrar sig kanske. Och vad är 400 pix - inte mycket.
2022-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP