Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inga isprinsessor dansar

Gyllene svanar.
Känner dess sårbara sorg.
Under hudens ärr.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-22 21:07



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
En vit svan, en änka klädd i svart.

Svartvit bild.med blodsband.
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP