Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
misshandel


Det är inte ens fel...

Det är inte ens fel att två träter
Det fick jag höra när jag blivit misshandlad
Den som säger så har inte fattat nånting
Det kan inte räknas som en träta när det gått till våldshandlingar
En människa i raseri är svår att handskas med.
I det här fallet ledde det senare till ett mordförsök




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-24 17:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
andras ilska är svår att parera, i synnerhet när ilskan övergår i slag.
Inte alltid man hinner vika undan
eller fly.
En väldigt viktig text.
2022-09-03

  InzanityQueen
Fruktansvärt hemskt o sant skrivet. Har också blivit misshandlad.
2022-08-25

  Irene Backström
Man får Aldrig slå eller misshandla
någon! Tack svårt att skriva om!
2022-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP