Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oerhört - Nähä?! - Kursverksamhetsskenet, dessa tre ord fick jag av TrollTörnTrappan, sedan lade jag till 18 nya ord.


Modellbygge Stafett 59





- Dags för utbildning.

- Nähä?!

- JOHO!

- Vad ska vi lära oss då?

- Vi ska gå en kurs i
traktormodellbyggande i
kursverksamhetsskenet.

- Oerhört spännande!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Cikoria Blå VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-25 20:26



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Typ en desperat åtgärd av Arbetsförmedlingen för att hitta jobb till sökande.
2022-08-30

  TrollTörnTrappan VIP
Kul proportioner : Presenteras väldigt allmänt med "utbildning" men förklaras oerhört detaljerat med "traktormodellbyggande".
2022-08-27

    Lena Söderkvist VIP
Bra gjort att få ihop något med de orden. En bra dialog bidde det.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP