Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara maktlös


Stor makt

Föräldrar har stor makt över sina barn.
makten kan sträcka sig ända in i vuxen ålder
barnet har ingen makt
behandla barnet med varsamhet
bestäm inte så mycket
glöm inte att lyssna




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-08-26 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP